Morgenmad: Havregryn med mælk, samlet pris ca. 25kr.

Frokost: Pastasalt, samlet pris ca. 30kr

Aftensmad: ”Hakkebøf i stanniol med fyldte kartofler” Kuvertpris: ca. 30kr

Ingrediens liste:

  • 2stk Bagekartoffel ca. 500g
  • 1stk chilipeber ca. 45g
  • ½ Rød peberfrugt ca. 60g
  • ½ Grøn peberfrugt ca. 60g
  • 1stk Løg ca. 75g
  • 300g Hakket Oksekød 6-10 % fedt.
  • 2spsk Creme fraiche 9 % ca. 30g

Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 225 grader / 200 grader varmluft. Skyl og skrub bagekartoflerne fri fra jord og bag dem derefter i ovnen i ca. 50-60 minutter, til de bliver bløde. Hvis man ønsker det kan kartoflerne også tilberedes i mikroovnen, ca.8min per kartoffel. Skyl og skær grøntsagerne ud. Rør halvdelen af chilien sammen med kødet og form det til bøffer, samt krydder dem tilpas med salt og peber. Brun dem så på begge sider på panden. Læg dernæst hver bøf i et stykke stanniol. Fordel halvdelen af peberfrugten udover bøfferne og kom løgene ved. Fold stanniolen godt omkring bøfferne og prik små huller i bunden af pakkerne med en gaffel.

16:41 02-03-2009 Bøfferne anbringes i et ildfast fad og bages derefter ca. 30m i ovnen. Når kartoflerne er færdige tages de ud af ovnen og udhules med en ske. Kartoffelfyldet kommes i en skål og moses sammen med creme fraichen, det resterende chili og peberfrugt. Mosen puttes så tilbage i de udhulede kartofler og kartoflerne sættes tilbage i ovnen i ca. 10min.

Energifordeling:
515 kcal pr. kuvert
Fedt: 17g
Proteiner: 38g
Kulhydrater: 55g