Morgenmad: Havregryn med mælk, samlet pris ca. 25kr.

Frokost: Pitabrød med fyld fra gårsdagens aftensmad.

Aftensmad: ”Kartoffel og porre suppe” Kuvert pris: ca. 20kr

Ingrediens liste:

  • 150g Bacon i term
  • 1kg Kartofler, skrællet vægt
  • 300g Løg, pillet vægt
  • 300g Porre, renset vægt
  • 10dl Vand
  • 1stk Hønseboullion
  • 1dl Madlavningsfløde
  • 1fed Hvidløg

Fremgangsmåde: Kartoflerne skrælles, løgene pilles og skæres derefter i term. Porrerne renses og skæres i skiver. Grøntsagerne koges i vandet og bouillonen tilsættes. Efter ca. 20 minutter tilsættes fløden og det hele blendes sammen, under denne proces brunes baconen for sig selv. Efter blendningen pyntet suppen med det brunede bacon. Serveres evt. med brød til. OBS: Frys den resterende del af suppen ned, da det skal bruges til søndags retten.

Energifordeling:
420 kcal pr. kuvert
Fedt: 14g
Proteiner: 14,7g
Kulhydrater: 60g