Morgenmad: Havregryn med mælk, samlet pris ca. 25kr.

Frokost: Rugbrød, med skinke/kylling pålæg og salat, samlet pris ca. 40kr

Aftensmad: ”Mexicanske pandekager”, Kuvert pris: ca. 30kr.

Ingrediens liste:

  • 65g Hvedemel
  • 2 æg
  • 50g Smør
  • 0.25tsk Salt
  • 1fed Hvidløg
  • 1spsk Chili (ønskes retten stærkere kan mere tilsættes)
  • 1pose Wok grønsags blanding
  • 200g Hakket oksekød
  • 2dl Letmælk

Fremgangsmåde: Melet og æg piskes i en skål, indtil der ikke er flere klumper. Salt og det smeltede smør tilsættes og derefter mælken.Steg pandekagerne på en ca.30cm i diameter varm pande med kun lidt fedtstof, der skulle blive ca. 3 pandekager.

Efter første pandekage er sat over begynd at steg det hakkede oksekød ved fuld varme i en wok (eller stor pande), når kødet er brunt er tilsættes de frosne grøntsager. Krydder kødet med chilien, hvidløget, samt salt og peber efter smag og behag. Når pandekage dejen er brugt op burde grøntsagerne være gennemvarmede og retten er klar til servering.

OBS: Køb en pakke med ca. 500g hakket oksekød og frys de resterende 300g ned, da det skal bruges til torsdags retten.

Energifordeling:
1132 kcal pr. kuvert
Fedt: 47,9g
Proteiner: 60g
Kulhydrater: 77,6g