Morgenmad: Yoghurt, evt. peach melba (blandet frugt), samlet pris ca. 15kr.

Frokost: Lakselasagne fra gårsdagens aftensmad, varmes evt. I mikroovnen.

Aftensmad: ”Kylling i wok med mango og ris” Kuvertpris; ca. 30kr.

Ingrediens liste:

  • 400g Kyllingefilet.
  • 1spsk Majsstivelse
  • 2tsk Mild karry
  • ½spsk Olie
  • 3spsk Sød eller stærk mangochutney
  • 1 Lille dåse mandariner
  • 1 Peberfrugt
  • 3-4dl Vilde ris.

Fremgangsmåde: Tag 3dl vand mere end ris og sæt det i kog i en lille gryde, når det koger puttes der låg på og skru ned for varmen. Skær kødet i strimler og vend dem i majsstivelsen blandet med karry. Peberfrugten vasken og skæres i strimler. Hæld væden fra mandarinerne og gem den. Hak mangochutneyen groft og rør det i mandarinsaften. Varm en wok eller dyb pande op og kom olie i, svits så kødet. Tag kødet fra og kom peberfrugten i og svits den i ca. 2min. Kom så mandarinsaft og chutneyen i og kog det sammen. Kom kødet tilbage i wokken og varm det hele godt igennem. Smag til med salt og peber.

Saucen kan evt. Jævnes med lidt majstivelse. Vend mandarinerne i wokken til sidst og server det med risene. OBS: Opskriften er beregnet til 4 personer, så der skulle være mere end rigeligt tilbage som nemt kan varmes og spises til frokost dagen efter.

Energifordeling:
783 kcal pr. kuvert
Fedt: 9g
Proteiner: 49,8g
Kulhydrater: 76,2g