

Morgenmad: Yoghurt, evt. peach melba (blandet frugt), samlet pris ca. 15kr.
Frokost: Lakselasagne fra gårsdagens aftensmad, varmes evt. I mikroovnen.
Aftensmad: ”Kylling i wok med mango og ris” Kuvertpris; ca. 30kr.
Ingrediens liste:
- 400g Kyllingefilet.
- 1spsk Majsstivelse
- 2tsk Mild karry
- ½spsk Olie
- 3spsk Sød eller stærk mangochutney
- 1 Lille dåse mandariner
- 1 Peberfrugt
- 3-4dl Vilde ris.
Fremgangsmåde: Tag 3dl vand mere end ris og sæt det i kog i en lille gryde, når det koger puttes der låg på og skru ned for varmen.
Skær kødet i strimler og vend dem i majsstivelsen blandet med karry. Peberfrugten vasken og skæres i strimler. Hæld væden fra mandarinerne og gem den. Hak mangochutneyen groft og rør det i mandarinsaften. Varm en wok eller dyb pande op og kom olie i, svits så kødet. Tag kødet fra og kom peberfrugten i og svits den i ca. 2min. Kom så mandarinsaft og chutneyen i og kog det sammen. Kom kødet tilbage i wokken og varm det hele godt igennem. Smag til med salt og peber.
Saucen kan evt. Jævnes med lidt majstivelse. Vend mandarinerne i wokken til sidst og server det med risene.
OBS: Opskriften er beregnet til 4 personer, så der skulle være mere end rigeligt tilbage som nemt kan varmes og spises til frokost dagen efter.
Energifordeling:
783 kcal pr. kuvert
Fedt: 9g
Proteiner: 49,8g
Kulhydrater: 76,2g