Morgenmad: Yoghurt, evt. peach melba (blandet frugt), samlet pris ca. 15kr.

Frokost: Pastasalt, samlet pris ca. 30kr

Aftensmad: ”Lakselasagne” Kuvertpris: ca. 35kr.

Ingrediens liste:

  • 25g Smør
  • 50g Hvedemel
  • 6dl Mælk
  • 1stk Citron, skalden bruges
  • ½tsk Revet muskatnød.
  • 1spsk Friskhakket dild
  • 450g Lasagneplader
  • 500g Spinat
  • 500g Laks
  • 50g Parmesanost
  • Ca. 250g Flute

Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 180 grader. Smelt smøret i en gryde, tag derefter gryden af varmen og tilsæt mel og mælk. Sæt gryden tilbage over varmen og bring det i kog under piskning. Tilsæt så den revede citron skal, salt, peber og muskatnød. Lad det hele simre i ca.5min.

Tag gryden af varmen og rør dilden i. Smør et ovn fad og dæk bunden med lasagneplader. Hæld lidt sovs på pladerne og herefter lidt spinat og laks. Fortsæt denne proces indtil der er ca. 3-4 lag pasta, afslut med et lag sovs og drys parmesanosten ovenpå. Bages i ca. 40min ved 180 grader. Flutene puttes en 5-10min i ovnen før lasagne er helt færdig så de bliver lunet igennem.

OBS: Opskriften er beregnet til 4 personer, så der skulle være mere end rigeligt tilbage som nemt kan varmes og spises til frokost dagen efter.

Energifordeling:
602 kcal pr. kuvert
Fedt: 18,4g
Proteiner: 44,8g
Kulhydrater: 58,2g